Kom til infoaften

Vi holder infoaften torsdag den 7. juni kl. 19.00 til 20.30

Vi er altid glade for at vise vores skole frem, så har du har tid og lyst, er du og din familie meget velkommen.

Der vil være personlig rundtur, forstanderen vil holde oplæg om skolen, der vil være kaffe og lækkerier fra køkkenet og tid til en snak om efterskolelivet på Risskov Efterskole.

Husk at tilmelde dig næste Infoaften på tel. 86 17 85 11.
Det er en god idé at være med fra starten.

Vi mærker stor interesse for vores skole, og har øget elevoptaget til 130 elever fra næste skoleår. Der er få ledige pladser tilbage!

Vi glæder os til at se dig :-)

UDSTILLING

PRINTEDE KJOLER

Kom til udstilling på Dokk1 og se Design & Fashion linjens flotte udstilling PRINTEDE KJOLER.
Udstillingen viser kjoler designeleverne selv har skabt med deres eget tryk.

Udstilling er gratis og finder sted i perioden 8. - 29. maj
Dokk1 - Rampetrin 5, Hack Kampmanns plads 2, Aarhus C

Husk, vi holder generalforsamling tirsdag d. 8. maj 2018 kl. 15.30

Hvis du ønsker at deltage, skal du tilmelde dig til skolens kontor senest den 3. maj 2018
Tilmelding sker til info@risskovefterskole.dk

For at være stemmeberettiget til generalforsamlingen skal du være medlem af skolekredsen.
Indmeldelse skal være godkendt på et bestyrelsesmøde.

Du kan ansøge om medlemskab med denne blanket

Læs mere om skolekredsen her

Dagsorden generalforsamling maj 2018

1) Valg af dirigent
2) Valg af stemmetæller
3) Bestyrelsens beretning v/formand Anders Halling
4) Forstanderens beretning v/konst. forstander Rikke Petersen
5) Fremlæggelse af den reviderede årsrapport
6) Fastsættelse af kontingent
7) valg til bestyrelsen
8) Valg af suppleant
9) Indkomne forslag
10) Eventuel

Gammel elevdag lørdag d. 2. juni 2018

Kære tidligere elever!

Vi vil meget gerne invitere jer til gammel elevdag lørdag d. 2. juni 2018, hvor I kan mødes og snakke om gamle minder. Hver årgang står selv for at planlægge en evt. fest efterfølgende.

Da den tidligere elevforening er gået i opløsning, skal vi gerne have startet en ny. Overvej om det er noget for dig. Elevforeningen står fx for fest i forbindelse med gl. elevdag.

Det koster 50 kr som betales ved ankomst.
Tilmelding senest mandag d. 14. maj

Vi glæder os til at se jer!

11.00 Velkomst
11.45 Frokost
13.00 Lanciers
14.00 Rundvisning på værelser
14.30 Basket turnering ml årgange
Kaffe står klar i spisesalen
15.00 Interesserede i elevforening mødes i auditoriet
16.00 Tak for i dag

If you love somebody set them free

Hvad har efterskolen forberedt dig på?

Aarhus city halvmarathon 2017
Igen i år deltager en stor gruppe elever, lærere og forældre i Aarhus største løbefest d. 11. juni.

Op til løbet hjælper en af Danmarks bedste løbere, Thijs Nijhuis, eleverne med at blive klar til den store bedrift.

Efterfølgende afholdes der grill og hygge på skolen for alle elever og forældre.

Studieture

Hvert år tager Risskov Efterskole på to studieture.

Den ene er en kulturrejse til en spændende storby i verden, hvor destination og tilrettelæggelse er med udgangspunkt i linjerne. Den anden tur har temaet fællesskaber.En fælles tur hvor der bliver løbet på ski.

Linjeturene 2016/17
I skoleåret 16/17 tager linjerne til nedenstående destinationer.
Mad & Gastronomi tager på en spændende gourmet tur til Barcelona.
SportXplore skal på dykkersafari og med mange andre spændende sportsaktiviteter på Malta
Design linjen tager til mode mekkaet Paris.
Basketlinjen skal til Basketballs hjemland og hovedstad New York.
International linje rejser først til Washington USA og fortsætter derefter til New York.

Linjeturene er lagt efter det der arbejdes med på linjerne i løbet af året. Det er derfor ikke for os det vigtigste hvor destinationen er, men mere hvad der kan lægges af indhold der matcher linjernes faglighed.

Skitur
Skituren i år går til Murau i Østrig. Her vil eleverne møde Kreischberg og Steiermark regionens landlige kultur væk fra de store turistmagneter, men med al den sne- og pistekavlitet som taler til et rigtig godt skoleophold.
Kreischberg er et af de mindre kendte skisportssteder i Østrig. Men det gør det ikke til et ringere et af slagsen.
Området var i 2012/2013 i rivende udvikling, blandt andet stod en ny 10'er-gondol klar ved udgangen af 2013. Den er med sine 2,1 kilometer den længste gondolbane i hele delstaten Steiermark.

Dertil er der anlagt 4 kilometer nye pister, så Kreischberg når op på i alt 50 pistekilometer.
Investeringen på cirka 8,7 millioner euro skal optimere hele skiområdet for Kreschbergs skigæster.

Snowparken i Kreischberg
Snowparken har også adskillige aktiviteter at underholde med, her er både halfpipe, boardercross, funpark, jumps, boxe, slides med mere.

Aktiviteter i Kreischberg uden ski
Har man brug for en pause uden ski på fødderne, kan man skifte dem ud med skøjter, tage en kælketur, en vintervandring eller en tur i badeland med sauna.

Skituren bliver betragtet som undervisning, hvilket vil sige at alle skal på skiskole, hvor undervisningen er tilpasset den enkeltes niveau. Undervisningen sker gennem skiguider og erfarne lærere, så både begyndere, letøvede og øvede får lært en masse.

Efterskolernes Aften

Kom og besøg os onsdag den 10. januar 2018 klokken 18.00 til 21.00

Vi er klar til at tage imod dig og din familie til åbent hus på Efterskolernes Aften.
Forstanderen holder oplæg om efterskolen, eleverne tager dig med på personlig rundtur, linjelærerne er klar til snak om linjerne, og i spisesalen er der lækkerier fra køkkenet og tid til en snak om efterskolelivet på Risskov Efterskole.

Vi glæder os til at møde dig :-)