basketball - en livsstil

På basketball linjen får du en fantastisk mulighed for at udvikle dig som spiller og at være en del af et stærkt team.

Vi udfordrer alle vores spillere individuelt og sammen som et team. Gennem mange timers træning booster vi din taktiske, tekniske, fysiske og mentale udvikling. Vi ser dit potentiale og viser dig vejen i et stærkt og solidt fællesskab.

Vi har professionelle trænere, der hjælper dig med at udvikle dit talent, de har mange års erfaring som spillere på højeste niveau i både ind- og udland.

Træningens fokus er to-delt
> Individuel talentudvikling, hvor både de tekniske, taktiske, fysiske og mentale aspekter kommer i spil.
> Holdspillet og spillernes evner til at udvikle sig i det fællesskab. Vi er tilmeldt turneringer, hvor vi vil prøve kræfter med klubhold i Danmark.

Vi samarbejder med talentudviklingsmiljøer i Aarhus, der giver dig mulighed for et unikt set up med masser af seriøs træning samt et indblik i basketball på allerhøjeste niveau i Danmark.

Eleverne ser basketball kamp i New York.

Vil du med til New York?

Vi tager til New York på linjerejse. Her vil du oplever byen, og de mange plan basketball spilles på i USA. Lige fra den småhærgede playground til den måske mest berømte basketball arena i verden, Madison Square Guarden.

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at eleven kan vælge basketball, og vi satser på både at have drenge- og pigespillere, - både spillere, der spiller på ungdomslandshold og ESAA samt spillere der "bare" har stor interesse for basketball.

Basketballlinjen er en unik mulighed for at du kan arbejde super seriøst med din sport.

Trænere

Al Bennett