Risskov Efterskole søger engagerede lærere og undervisere

Vil du det fede, udviklende, innovative, fremtidsrettede job i et efterskolemiljø med høje ambitioner, højt til loftet, plads til store armbevægelser og forpligtelsen til at ville gøre en forskel?

Vi vil den høje faglighed, kulturel læring; er ikke globaliseringsbange men vil det lokale i det globale. Vi vil et udviklende åbnende læringsmiljø og tør kaste os ud i ikke-afprøvede processer og projekter.

Om dig
Du er en positiv og inspirerende lærer/underviser, der har lyst til at indgå i nære relationer med unge mennesker.
Du har høj faglighed.
Du kan motivere og inspirere elever.
Du har pionérånd og vil gerne udvikling i tæt samarbejde med elever, lærere og andet personale på efterskolen.

Faglærere
Vi søger lærere der kan undervise i et eller flere af følgende fag:
dansk, matematik, engelsk, fysik/kemi.

Du er læreruddannet og har linjefagsuddannelse, eller tilsvarende faglig baggrund, i de fag du ønsker at undervise i.
Dine styrker i et læringsrum er høj faglighed, dialog og klasseledelse.
Du brænder for at være efterskolelærer med alsidige pædagogiske opgaver.

Vi søger undervisere til linjefagene Mad & Gastronomi og Design & Fashion

Mad & Gastronomi
Du brænder for mad og gastronomi og er inspirator for eleverne.
Du er fagligt dygtig, og er uddannet indenfor mad og gastronomi.
Du vægter smagsoplevelser og sanseindtryk.
Du kan undervise på et højt fagligt niveau og motivere elever til at være kreative og nyskabende.
Du er udadvendt og går gerne på jagt efter nye indtryk og inspiration i det lokale og det globale.

Design & Fashion
Du er fagligt dygtig, og er uddannet indenfor design, mode og fashion.
Dine styrker er at være kreativ og at kunne bringe komplekse design principper og processer til live i undervisningen.
Du er innovativ og kan skabe æstetiske og funktionelle løsninger indenfor design.

Ansøgningen sendes til: info@risskovefterskole.dk eller til Risskov Efterskole.
Løn- og ansættelsesvilkår: Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ansøgningsfrist 31 juli.
Ansættelsessamtaler afholdes i perioden 1.- 4. august
Ansættelsen er snarest muligt.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til skolens ledelse på mail rp@risskovefterskole.dk